Mihai Stepan Cazazian

COMUNICAT / Vizite canonice în parohiile Focşani, Suceava, Botoşani, Iaşi și Piteşti ale Preasfinţitului Episcop Datev Hagopian

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page
Share

catedrala 2

În perioada 12-16 octombrie 2016 Preasfinţitul Episcop Datev Hagopian, Intâistătătorul Bisericii Armene din România va vizita parohiile Focşani, Suceava, Botoşani, Iaşi si Piteşti după următorul program:
Miercuri 12 octombrie 2016, Preasfinţia Sa va vizita si cerceta Biserica “Sf. Maria” din Focşani. Seara la ora 19:00 va oficia slujbă de vecernie la Biserica “ Sf. Cruce” din Suceava. După care vor avea loc discuţii cu membrii Consiliului Parohial, referitor la unele reparaţii ale bisericii.
Joi 13 octombrie 2016, PS Episcop Datev Hagopian se va afla la Mănăstirea Hagigadar la ora 10:00, la Suceava, unde va cerceta lucrările de la clădirea anexă. După care în jurul orei 13:00 se va deplasa la Botoşani, unde se va întîlni în şedinţă de lucru cu Consiliul Parohial referitor la proiectul de reparaţii a Bisericii “Sf.Treime”.
Vineri 14 octombrie 2016, Preasfinţia Sa, la invitaţia IPS Mitropolitului Teofan, Mitropolitul Moldovei si Bucovinei, va participa la sărbătoarea “Sfintei şi Multmilostivei Maicii Parascheva” de la Iaşi.
Sâmbătă 15 octombrie 2016, PS Episcop Datev Hagopian va oficia Sfânta Liturghie arhieriască in Biserica “ Sfânta Maria” din Iaşi, incepând cu orele 11:00, cu prilejul sărbătorii “Sfinţilor Evanghelisti”, ce este rânduită în calendarul bisericesc.
Duminică 16 octombrie 2016, Preasfintitul Episcop Datev Hagopian va oficia Sfânta Liturghie arhierească, la ora 10:30, la Biserica “Sf.Ioan” din Piteşti, urmată de slujbă de pomenire cu prilejul îmlinirii a trei luni de la trecerea la cele veşnice a dl.Sergiu Budan.

Biroul de presă al Arhiepiscopiei Bisericii Armene