Mihai Stepan Cazazian

COMUNICAT / Teledonul Fondului Armenia se va desfășura într-un format nou și mai interesant

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page
Share

Este demn de remarcat faptul că schimbările care au loc la Fondul Armenia continuă să fie în centrul atenției. Datorită acestor schimbări, teledonul anual se va desfasura într-un format nou și mai interesant, astfel încât armenii din Diaspora să poată fi implicați mai activ în programele de dezvoltare ale Republicii Armenia și Arțakh.

În consecință, declarăm că afirmatia cotidianului “Jamanak”(Timpul) din 12.04.2019, conform careia teledonul anual al Fondului Armenia nu poate avea loc în acest an  nu corespunde realității. Echipa fundației lucrează deja la soluțiile creative pentru un format nou.

Schimbările de personal efectuate la începutul lunii februarie a.c. la Biroul Executiv al Fondului din Los Angeles au avut ca scop reducerea costurilor și creșterea eficienței managementului. Aceste schimbări vor multiplica potențialul biroului și vor spori încrederea în noul stil de lucru al Fondului.

Fondul a elaborat o nouă strategie, care va lărgi și mai mult cooperarea dintre organismele guvernului , autoritățile locale si Fond. Cooperarea cu noul guvern armean s-a dezvoltat și s-a intensificat. Președintele Republicii Armenia, prim-ministrul și un număr de miniștri sunt membri ai Consiliului de administrație ai Fondului. Presedintele Sargsyan și prim-ministrul Pashinyan sprijină personal activitățile și programele Fondului. În consecință, toate zvonurile despre faptul că Fondul Armenia are “relații proaste” cu noile autorități sunt false.

Fondul Armenia va furniza în curând informații detaliate publicului despre schimbările și programele viitoare.

Traducere:Garabet Haciaturian -reprezentant național al Fondului Armenia in România