Mihai Stepan Cazazian

COMUNICAT / Hramul Bisericii Armene SFÂNTA MARIA din Constanţa

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page
Share

 

Cu deosebită plăcere vă informăm că pe 11 Octombrie 2015, este  Hramul Bisericii Armene SFÂNTA MARIA din IMG_3904Constanţa,  invitându-va cu acest prilej să participaţi la sfânta  Liturgie dedicată acestui Praznic, care va fi oficiat de I.P.S. Datev Hagopian, episcop al Eparhiei Armene din România. Slujba va fi oficiată începând cu ora 10³º.

La sfârşitul sfintei Liturghii, Episcopul va oficia ritualul de sfinţire a apei cu Biruitorul Mir, care va fi împărţit enoriaşilor prezenţi.

În cadrul acestor evenimente un grup de opt persoane onorabile din Constanţa,  făcând parte din Comunitatea Armeana şi din Consiliul Parohial al Bisericii Armene din Constanta,  vor primii Hrisoave de  binecuvântare şi apreciere pentru aportul adus Bisericii Armene şi Comunităţii Armene din partea Sfântului Părinte.

Totodadă la sfârşitul Slujbei în curtea renovată şi înfrumuseţată din temelii a bisericii, va fi oficiat ritualul de sfinţire şi de împărţire a MATAGHULUI tradiţional, şi Sfinţirea TROIŢEI din curtea bisericii, donată de către Preşedintele U.A.R. Filiala Constanţa dl. Hacic Garabet şi soţia Clemenţa.

Cu drag vă aşteptăm duminică, 11 octombrie , a.c., începând cu orele 10³º.

 

Cu binecuvântare şi rugăciune,

 Ter Oshakan Khachatryan

 Paroh al Bisericii Armene din Constanţa