Mihai Stepan Cazazian

Comunicat FONDUL ARMENIA / Rezultatele Fonetonului paneuropean al Fondului Armenia : € 1,24 milioane colectate în 4 zile

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page
Share

Fonetonul paneuropean, o operațiune umanitară organizată de Fondul Armenia- Franța în favoarea Armeniei, Arțakh-ului și armenilor din Siria, s-a încheiat duminică 18 noiembrie 2018 la ora 20.
Datorită apelurilor telefonice ale aproape 600 de voluntari, s-au primit promisiuni de donații în valoare de 1,24 milioane de euro din patru țări – Germania, Franța,Grecia, Elveția. Acest rezultat este cu 1% mai mare comparativ cu Phonethon 2017 (din care 1,14 milioane pentru Franța iar cresterea este + 2%).
Aproape 700 de donatori noi s-au alăturat anilor precedenți, aducând numărul total de întreprinderi și familii la 10.000. Așa cum s-a încheiat Phonethon 2018, aceste rezultate sunt un mesaj de speranță pentru populația Armeniei, Arțakh-ului și Siriei.

Sumele colectate în timpul fonetonului au trei destinații principale:
dezvoltarea proiectului agro-pastoral al satelor din regiunea de frontieră din Tavuș, Armenia, panouri solare pentru case și clădiri publice (școli, dispensare, primării) în regiunea Marduni, Arțakh si ajutoare pentru populația armeană din Alep.
Fondul Armenia le mulțumește tuturor donatoarelor, donatorilor și voluntarilor si îi felicită pentru acest mare succes.
Fonetonul continuă după 18 noiembrie. Este posibil să faceți donații prin intermediul site-ului www.fondsarmenien.org sau prin telefon: N ° Azur (costul unui apel local) 0810 24 24 24, până la 15 ianuarie 2019.

Despre Fondul Armenia – Franța:
Apelurile sunt emise de la 4 centre (Paris, Lyon, Marseille, Toulouse). Fondul construiește proiecte de infrastructură în Armenia și Artsakh (șosele, școli, clinici și spitale, sisteme de apă potabilă, irigatii, gaze și electricitate, agricultură și animale ) indispensabile dezvoltării socio-economice a populației locale.

 

Traducere: Garabet Haciaturian reprezentant național al Fondului Armenia în România