Mihai Stepan Cazazian

COMUNICAT / FONDUL ARMENIA REPREZENTANȚA DIN ROMÂNIA

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page
Share

15.10.2020

            COMUNICAT

             Dragi prieteni armeni , romani si alti simpatizanti ai armenilor,

Ne aflăm, după cum știti, în plină campanie de strângere de fonduri pentru sprijinirea militarilor si populatiei din Republica Artsakh (Nagorno-Karabakh) care din 27 sept. 2020 se apara impotriva agresiunii armate purtate de Republica Azerbaijan, care are sustinerea Turciei si a grupelor de mercenari antrenati pe campurile de lupta din Siria. In pofida atacurilor dezlantuite ale agresorilor armata de aparare a Republicii Artsakh se opune cu barbatie si eroism dusmanilor aparand teritoriul apartinand armenilor din moși-strămosi si eliberat cu jertfe de vieti omenesti si varsare de sange in timpul razboiului din anii 1992-1994.

Până la 14 oct. 2020 s-au strâns la nivel mondial donatii de circa 120 milioane USD si anticipez ca in scurta vreme se va atinge si depasi urmatoarea tinta de 130 de milioane USD. ( update. pe 20 octombrie sunt 132 mil.)

Va invit si va indemn sa continuati cu generozitate sa va aduceti contributia baneasca la ajutorarea fratilor si surorilor noastre din Republica Artsakh ,care sunt angajati intr-un razboi pe viata si pe moarte pentru a-si apara independenta, suveranitatea si dreptul la o viata pasnica.

Donatiile dvs. sunt procesate de platforma online special creata de Fondul Armenia la adresa: https://www.himnadram.org/en .

#DonateforArtsakh #ArtsakhStrong #GlobalArmenianUnite #NKPeace

Garabet HACIATURIAN

Reprezentant national al Fondului Armenia in România

0726666827