Arhiepiscopia Armeana

COMUNICAT / Din partea Arhiepiscopiei Bisericii Armene din România

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page
Share

        Din Catedrala Armeană Sf. Arhangheli Mihail și Gavriil din București vă  adresăm binecuvântarea și iubirea Noastră și vă aducem la cunoștință  faptul că Sfântul Scaun de la Ecimiadzin, încă din primele zile de la declanșarea pandemiei covid-19 a donat o sumă de bani  Ministerului Sănătății din Armenia pentru achiziționarea de medicamente și echipamente necesare.

         De menționat faptul că prin inițiativa și grija  Întâistătătorului Eparhiei  Armene din România Preasfinției Sale Episcop Datev Hagopian au fost organizate vizite la membrii comunității noastre, care sunt în grupa de risc, singuri, bolnavi sau  fără capacitate de a se deplasa, pentru a-i ajuta cu alimente și produse de igienă personală.

           În aceste clipe grele este necesar să fim responsabili și să fim alături de autorități,  contribuind la lupta contra acestei pandemii.

Arhiepiscopia Armeană din România apreciază colaborarea și susținerea acestei inițiative PC Arhimandrit Mina Maurkus, de la Asociația Ortodoxă Coptă și domnului Agop Kirmiziyan pentru ajutorul oferit.

Ne rugăm continuu la Bunul Dumnezeu pentru însănătoșirea tuturor bolnavilor și pentru blaga tuturor!

Biroul de presă al Arhiepiscopiei Armene din România