Mihai Stepan Cazazian

COMUNICAT DE PRESĂ / E.S. Hamlet Gasparian, ambasadorul Republicii Armenia în România s-a întîlnit cu Marian Grigoraș, prefectul județului Iași

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page
Share

IMG_7270

Prefectul Marian GRIGORAȘ s-a întâlnit în data de 19 mai cu E.S. Dl. Hamlet GASPARIAN, Ambasadorul Republicii Armenia în România. În cadrul discuțiilor s-au abordat teme precum înfrațirea dintre municipiul Iași și localități din Armenia sau necesitatea îmbunătățirii relațiilor economice dintre cele două părți. Conform datelor de la Registrul Comerțului, în acest moment în Iași nu există nici o firmă cu capital din Armenia. Mai mult, în 2015 nu a existat nici un schimb comercial între companii din județul Iași și companii din Armenia.

”E.S. Dl. Hamlet GASPARIAN se află la Iași pentru a participa la Forumul oamenilor de afaceri din România și Republica Moldova, organizat de comunități ale armenilor din cele două țări. Sperăm că organizarea acestui eveniment la Iași să revitalizeze și schimburile comerciale. Prezența unui număr important de oameni de afaceri în orașul nostru reprezintă un prim pas pentru a reuși acest lucru”, a declarat prefectul Marian GRIGORAȘ. După întâlnirea organizată la sediul Prefecturii, prefectul județului Iași a participat la activitățile ”Forumului oamenilor de afaceri armeni din România și Republica Moldova”, ocazie cu care a reiterat deschiderea instituției față de mediul de afaceri.

Biroul de presă Instituția Prefectului – județul Iași

IMG_7284

IMG_7280