Mihai Stepan Cazazian

COMUNICAT DE PRESĂ / AMBASADA REPUBLICII ARMENIA

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page
Share

Vineri, 18 ianuarie, la Erevan a avut loc evenimentul de prezentare al companiei naționale de transport aerian din România, Tarom care, începând cu 3 aprilie, va lega, printr-o cursă directă, capitalele București și Erevan. Pentru început, cursele vor fi operate de două ori pe sâptămână, urmând ca ulterior frecvența acestora să crească la 3-4 ori pe săptămână, începând cu luna iunie a.c.

Evenimentul, găzduit de domnul Ararat Muradyan, reprezentantul companiei Tarom în Armenia, s-a desfășurat în prezența ministrului adjunct al transporturilor și tehnologiilor informației al Republicii Armenia, dl. Armen Arzumanyan, a reprezentanților companiei Tarom, în persoana doamnei Rodica Cazanciuc, Director Comercial, a managerulului de contracte, Alexandru Szlivka, a șefului departamentului de vânzări, Elena Joita-Barbu, a însărcinatului cu afaceri a.i. al Ambasadei României în Armenia, dl. Marin Drăghici, a Președintelui Camerei de Comert Bilaterale Armeano-Române, dl. Igor Anisimov și a altor invitați importanți.

În cadrul prezentării au fost exprimate mulțumiri Ambasadei României în Armenia și Ambasadei Republicii Armenia în România pentru întregul sprijin politic și personal oferit în realizarea acestui proiect important. În egală măsură a fost subliniată importanța acestei curse atât pentru partea armeană, căci cetățenii armeni vor putea ajunge pe calea aerului în diverse orașe ale Europei, într-un timp relativ mai scurt, și cu un preț accesibil, iar în acest mod, într-o primă etapă, Bucureștiul devine un punct de tranzit important, cât și pentru partea română, pentru care Armenia devine din ce în ce mai interesantă, atât ca destinație turistică, dar mai ales din punctul de vedere al viitoarelor investiții.

Ambasada Republicii Armenia în România vă va ține la curent și cu alte informații relevante până la deschiderea acestei curse aeriene.

AMBASADA REPUBLICII ARMENIA