Redactor

COMUNICAT DE PRESĂ / AMBASADA REPUBLICII ARMENIA

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page
Share

În data de 22-23 iunie 2019, cu sprijinul Ambasadei Republicii Armenia în România, delegatia municipiului Roman a participat la Forumul de afaceri și pentru investiții „Pasul meu pentru regiunea Tavush”, organizat în Dilijan, prilej cu care, a fost semnată și Înțelegerea de Cooperare între orasele Dilijan și Roman. Scopul acestei Înțelegeri îl reprezintă consolidarea, și în continuare, a legăturile existente între cele două orașe și dezvoltarea cooperării dintre acestea. De remarcat, în acest sens, este contribuția importantă a doctorului Emanuel Nazaretian, președintele sucursalei Roman a Uniunii Armenilor din România, care a dus la realizarea și semnarea acestei Înțelegeri de Cooperare.

Continuând să-și aducă contribuția la aprofundarea cooperării dintre cele două orașe surori, filantropii Emanuel si Mihaela Nazaretian au făcut o donatie către Primăria Dilijan, pentru a răspunde nevoilor imediate ale orașului Dilijan în lupta împotriva COVID-19.

Conform informațiilor furnizate de municipalitatea din Dilijan, fondurile donate vor fi folosite pentru achiziționarea de dezinfectanți si termometre cu infraroșu pentru nevoile de bază ale orașului în aceste zile.