Redactor

COMEMORARE 40 DE ZILE / ANAHIDA DOGARU-ALTUNIAN (1953-2021)

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page
Share

Nu se poate înțelege cât de grea este despărtirea decât atunci când o fiinta dragă pleacă  de lângă noi, o cauti si nu o găsesti ,o strigi si nu te aude ,o astepti si nu mai vine lăsând in urma doar amintiri.Destinul nu a mai avut răbdare  si i-a frânt fulgerator firul vietii Anahidei Dogaru Altunian un suflet bun,nobil, generos si iubitor lăsând in urma multâ durere,tristete si lacrimi .Descendentă a unei familii respectabile si apreciate în Constanta- fam .Altunian – bunicul Givan Altunian fost Consul Onorific al Armeniei in Constanța si reprezentantul comunității armene din Constanta în perioada  interbelica, mama- Mari, tatăl -Haig ,fratele – Givan membrii activi și devotati ai comunității  armene din Constanța de-a lungul timpului Anahida a mostenit tot ce poate fi mai frumos de la ei : diplomația intelepciunea,discretia  si generozitatea. Absolventă a  Facultății de Construcții Civile din Bucuresti a fost un bun inginer care a dat dovadă de profesionalism si apreciere în domeniul în care a activat. Ca semn de pretuire pentru aleasa sa noblete sufletească, transmitem un gând pios ,o floare si o lumânare si sincere condoleanțe sotului Iorgu Dogaru , fiului Jirair si sotiei ,fratelui Givan si familiei , rudelor și prietenilor apropiati. Iertare, lumina și odihnă veșnică pentru sufletul său !
Hasmig Ananian

2 Responses to COMEMORARE 40 DE ZILE / ANAHIDA DOGARU-ALTUNIAN (1953-2021)

 1. Givan Altunian March 24, 2021 at 3:33 am

  Multe multumiri D-rei Hasmig Ananian pentru cuvintele frumoase si miscatoare din scrisoarea de comemorare a 40 de zile de la încetarea din viata a Anahidei Dogaru. Pentru noi disparitia ei este o pierdere extrem de dureroasa, de neimaginat, lasând un gol de neînlocuit în inimile noastre. Amintirile minunate legate de ea sunt o alinare sufleteasca, vorbele ei întelepte, o inspiratie. Ani a fost mai mult de o sora, cumnata sau matusa, a fost fiinta cea mai apropiata, cea care ne-a iubit neconditionat, care ne-a înteles si îndrumat, care s-a bucurat alaturi de noi, care ne-a sprijinit la nevoie si necaz, cea care ne-a aratat întotdeauna dragoste, rabdare, iertare si compasiune. Un suflet deosebit, o persoana încrezatoare, deschisa si generoasa, capabila de o iubire nesfârsita a carei lipsa o vom simti vesnic. O vom pomeni si o vom iubi tot restul vietii.

  Givan, Silvia si Haig Altunian

 2. Elena Todor March 26, 2021 at 9:26 pm

  Am avut bucuria de a o revedea pe Ani in vara anului 2019 dupa aproape 40 de ani. Am fost deosebit de placut surprinsa sa regasesc aceeasi persoana distinsa, primitoare, blanda si binevoitoare.
  Am tinut legatura cu Givan si Silvia care au fost alaturi de Ani, Iorgu si Jirair in tot acest timp si nu au pierdut nici o clipa speranta ca Ani se va face bine.
  Un om deosebit care a plecat dintre noi mult prea repede. Durerea lasata in sufletul celor dragi nu se poate exprima in cuvinte. Ani ii va veghea de acolo de sus si va ramane vesnic in inima si sufletul lor.

  Sincere condoleante familiei indoliate!

  Elena Todor