Mihai Stepan Cazazian

CLUJ / LA ARMENI, un proiect viabil…

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page
Share

…așa cum a reieșit și după cea de-a doua ediție de la finele săptămânii trecute, la Sucursala din Cluj. Miza cea mai importantă declarată de președintele sucursalei, Karen Sebesi, este atragerea simpatizanților noi și a celor care se interesează de cultura, obiceiurile și tradițiile armenilor.

Dacă la prima ediție publicul a fost purtat într-un periplu în Caucaz, mai precis în Georgia și Armenia, alături de jurnaliști care după ce au vizitat o singură dată această parte a lumii s-au și „îndrăgostit de ea”, în această a doua întâlnire s-a prezentat una din îndrăgitele îndeletniciri, mai cu seamă ale sexului frumos din Armenia și din lumea întreagă: bijuteriile, pietrele prețioase și cele semi-prețioase, poveștile acestora, dar și folosirea lor în diferite moduri. Cele două gazde, Kati și Alexa, au creat o atmosferă foarte intimă și plină de povești cu tâlc, dar au creat și punți de legătură, prin abordarea interactivă, între membrii prezenți ai comunității noastre și persoanele care au pășit pentru prima oară în sediul UAR Cluj.

Unii au și exclamat: „nici nu știam de acest sediu, și despre aceste lucruri minunate! Mai venim pe la armeni, în mod sigur!”

Așa să fie! Mai poftiți pe LA ARMENI în fiecare lună.

  •  
  •