Mihai Stepan Cazazian

PROTEST : Cher refuză să participe la Armenia Music Awards

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page
Share

 

26_61345279

A noua ediție Anual Armenia Music Awards LEGENDS 2014, va avea loc pe 6 aprilie  la Moscova.

Cântăreața și actrița Cher (Cherilyn Sarkisian)  este invitată de onoare la acest festival la care vor participa interpreți și muzicieni de origine armeană printre care  Irina Alegrova, Arthur Krikorian, Djivan Gasparyan, Malkhas, Roupen Hakhvérdian, Charles Aznavour, Ophélia Hampartsoumian, Robert Amirkhanian, Rosy Armen, Hovhannés Tchékidjian, André, Aramé, Arman Hovhannissian, Tata Simonian, Inga et Anouch Archakian.

Cher a decis să nu participe la acest eveniment muzical, ce va fi transmis de Canalul public TV de la Erevan în 137 de țări, în semn de protest față de politica președintelui rus Vladimir Putin care a decis anexarea Crimeei la Federația Rusă.

De obicei, ceremonia de premiere are loc în formatul clasic, cu 21 de nominalizări la diferite categorii. De data aceasta, însă, ceremonia va avea loc cu un format special LEGEND. Nominalizații pentru premiile din acest an sunt interpreți care și-au adus contribuția inestimabilă la cultura armeană, și au promovat-o în afara granițelor Armeniei.

http://style.news.am

11852