Mihai Stepan Cazazian

Cher a lansat un teaser pentru videoclipul piesei – ”Woman’s World”!

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page
Share

 cher_ww_covermini_f

Cher, una dintre cele mai mari cantarete ale tuturor timpurilor, e pregatita sa revina in forta cu un nou videoclip, cel al piesei ”Woman’s World”. Pana la lansarea oficiala a clipului, artista isi incanta fanii cu un teaser de 16 secunde.

Asa cum ne sugereaza si titlul, videoclipul ne prezinta o lume a femeilor. Cher, care schimba mai multe peruci pe parcursul clipului, apare inconjurata de femei care canta si danseaza in acelasi timp cu ea. Videoclipul piesei urmeaza a avea premiera in cursul zilei de 20 august.

Woman’s World” a fost compusa de catre Matt Morris, Paul Oakenfold si Anthony Crawford. Acesta este primul single extras de pe cel de-al 26-lea material de studio al lui Cher, ”Closer To The Truth”, care va fi lansat pe 24 septembrie.

Closer To The Truth” este primul album al cantaretei din ultimii 12 ani. Cher si-a lansat ultimul material, ”Living Proof”, in noiembrie 2001. Tracklistul noului album contine in total 12 piese, printre acestea gasind piese precum ”Dressed To Kill”, ”Sirens”, ”Pride”, ”Red” sau ”My Love”.

//www.youtube.com/v/k7AoPQUBees?version=3&hl=en_US