Arhiepiscopia Armeana

Casa Culturală „Victoria și Hovsep Dudian” | Seară de Cultură și Muzică

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page
Share

…Muzica ne îmbratișează, ne susține, ne zâmbește atât în momente bune, cât și în cele mai puțin bune. Cea mai de seama calitate a muzicii este că… ne unește!

Iată motivul pentru care, sâmbătă, 9 aprilie 2022 Arhiepiscopia Armeană a adus în Casa Culturală Victoria și Hovsep Dudian, invitații, cum ar fi Florin Mircea Ganea – bariton, Daniel Andrei Găină – tenor, Armine Khachatryan – soprană cu acompaniamentul a doua pianiste Ioana Cojuharov și Carmen Asfadurian într-un concert poveste, dedicat în exclusivitate femeii. Serata muzicală a fost deschisă de Preasfințitul Părinte Episcop Datev Hagopian, care le-a felicitat pe doamnele prezente cu ocazia zilei de 7 aprilie, sărbătoare Bunei Vestiri și totodată Ziua Mamelor în Armenia, urându-le pace, iubire, sănătate și armonie.

Doua cântece populare armenești a înterpretat corul format din 6 voci în frunte cu Armine Khachatryan. A fost și un recital minunat al unui tânăr Henrik Tumasyants, membru al comunității armene din București, poezii în limba armeană și română. Biblioteca Casei de Cultură a fost împodobită cu panouri, care conțineau scurte biografii ale doamnelor de origine armeană din diferite vremuri din sfera artei, culturii, științei precum și imaginile costumelor și bijuteriilor tradiționale armenesți.

Seara a decurs într-o atmosferă de muzică și frumusețe, pentru care Părinte Episcop Datev a mulțumit organizatorilor la finalul concertului, în special dnei Bella Muradian, dnei Siran Navrouzian,  dlui Mihai Cazazian, Hrant Jaghinyan și Niculae Ivanuș.

Biroul de presă al Arhiepiscopiei Armene

2 Responses to Casa Culturală „Victoria și Hovsep Dudian” | Seară de Cultură și Muzică

  1. Garabet Haciaturian April 17, 2022 at 12:00 am

    Felicitari organizatorilor ,mi-a placut spectacolul,va rog sa recidivati
    Iar poezia dedicata mamei , scrisa de marele Avedik Isahaghian,daca nu gresesc, recitata de Henrik m-a impresionat in mod deosebit.
    Era bine sa fi fost si o foaie – program sau nu am prins eu,,,,

  2. Garabet Haciaturian April 17, 2022 at 12:01 am

    Si scuze,felicitari si interpretilor!