Mihai Stepan Cazazian

CALENDAR / Pe 21 octombrie 1980 s-a născut Kim Kardashian, vedetă TV

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page
Share

Kimberly Kardashian ( Kimberly Noel Kardashian ) s-a născut pe  21 octombrie 1980, Los Angeles, California).  Este o actriță, fotomodel și vedetă de televiziune din Statele Unite. Ea este una dintre cele trei fiice ale defunctului avocat al lui O. J. Simpson, Robert  Kardashian.

Kim Kardashian s-a născut pe 21 octombrie 1980 în Los Angeles, California, în familia lui Robert Kardashian și Kris (născută Houghton). Ea are o soră mai mare, Kourtney, o soră mai mică, Khloé, și un frate mai mic Rob. Mama lor este de descendență olandeză, engleză, irlandeză și scoțiană, iar tatăl lor este un american de origine armeană. După ce părinții săi au divorțat în 1991, mama ei s-a recăsătorit din nou în același an, cu Caitlyn Jenner, pe atunci numit Bruce (Jenner și-a schimbat prenumele în Caitlyn din cauza schimbării de sex în 2015) – un medaliat cu aur la proba de decatlon de la Olimpiada de vară din anul 1976. Prin mariajul lor, Kim a căpătat noi frați-vitregi: Burton “Burt”, Brandon și Brody; și sora vitregă Casey; plus două noi surori din mariaj: Kendall și Kylie Jenner.

În adolescență a învățat la Marymount High School, o școală romano-catolică de fete din Los Angeles. În 1994, tatăl lor l-a reprezentat pe  jucătorul de fotbal american și actor O. J. Simpson în  cazul unui presupus omor comis de acesta. Simpson este nașul lui Kim Kardashian. Tatăl lui Kim a murit în 2003 din cauza cancerului.

În anul 2015 Kim Kardashian și familia ei au ajuns pentru prima dată în patria străbună, Armenia, cu câteva săptămâni înainte de comemorarea a o sută de ani de la genocidul armean.

Kim și tatăl ei Robert

 

 

 

 

 

 

 

Citește  mai mult pe  https://ro.wikipedia.org