Mihai Stepan Cazazian

BUCUREȘTI / Slujbă de pomenire pentru odihna sufletelor soldaților și civililor căzuți la datorie în Nagorno-Karabagh

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page
Share

IMG_1620

Duminică, 17 aprilie  în Catedrala Arhiepiscopiei Bisericii Armene din București s-a săvârșit o slujbă de pomenire pentru odihna sufletelor soldaților și civililor căzuți la datorie în Nagorno-Karabagh. Slujba a fost oficiată de preot paroh Bogdan Ezras și preot Radu Krikor Holca. Au fost prezenți Excelența Sa Hamlet Gasparian, Ambasador al Republicii Armenia și consul  Așot Grigorian. Au fost depuse coroane, din partea Ambasadei, Arhiepiscopiei și Uniunii Armenilor la Monumentul Genocidului din curtea catedralei.

IMG_1611

Preot paroh Bogdan Ezras a prezentat situația la zi a conflictului din Karabagh și a făcut apel ca enoriașii, fiecare după posibilități, să doneze bani pentru a ajuta familiile celor uciși sau pentru răniții în conflictul de la începutul lunii aprilie. Parohia București a anunțat că va dona suma de 10.000 $ pentru ajutorarea familiilor.

Sumele pot fi depuse și la Parohie și vor avea o destinație precisă sau fiecare poate depune în conturile publicate pe araratonline.com (vezi aici)

IMG_1624

IMG_1632

IMG_1626