Mihai Stepan Cazazian

BUCUREȘTI / Ansamblul Vartavar și trupa Miko & Crew la Festivalul Ambasadelor

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page
Share

 

În perioada  3-9 septembrie 2018  s-a desfășurat cea de-a 4-a editie a Festivalului Ambasadelor,  o experiență multiculturală unică, în inima Bucureștiului. WORLD EXPERIENCE FESTIVAL este un eveniment inițiat și organizat de Asociația ESCU, sub egida Anului European al Patrimoniului Cultural 2018. 

70 de culturi și nationalități reprezentate de ambasade, institute culturale, minorități etnice, organizații internationale  au participat la acest eveniment  unde am putut vedea  100 de artisti din peste 20 de țari, în concerte live de World Music si performing arts. De asemeni au fost organizate  expozitii exotice și interactive cu instrumente și instalatii muzicale , au fost vizionate filme, a fost organizat un bazar multicultural,  Workshopuri muzicale. Gastronomia  autentică a fost prezentă pe tot parcursul festivalului. 

În afară de Centru ARCUB, acolo unde s-au desfățurat activitățile în spațiul interior, în parcul Titan din sectorul 3 a fost organizat  bazarul și au avut loc spectacolele multietnice la scenă.

În ultima seară a festivalului Ansamblul Vartavar si trupa Miko & Crew au fost prezenți cu dansuri tradiționale armenești și dansuri moderne cu elemente tradiționale armenești.

Puteți viziona mai jos momentele de excepție ale celor două ansambluri de dans armenesc.