Mihai Stepan Cazazian

Bucate tradiționale armenești

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page
Share

 

Restaurant, produse de cofetărie și patiserie, standuri cu băuturi tradiționale, fresh-uri şi limonadă.

Premier Catering & Events este o firmă din București ce oferă servicii de catering de 5 stele. Vă pune la dispoziție cele mai gustoase bucate tradiționale sau internaționale cu livrare la domiciliu sau la birou. Asigură meniuri complete pentru evenimente corporate, mese festive, coffee break, nunți, botezuri sau zile de naștere. Oferta Premier Catering & Events include peste 100 de meniuri standard sau particularizate pentru fiecare client. Premier Catering & Events vă asigură un ospăț delicios și în cazul meselor festive sau petrecerilor tematice.

 

Bucatele de la festival vor fi asigurate de Premier, care au făcut alianță cu Paul Agopian.

Paul Agopian este un pasionat al bucătăriei armenești și un căutător ale tradițiilor poporului său. Pasiunea pentru bucătărie și în special pentru bucătăria armenească își are locul în istoricul familiei sale, străbunicul său fiind un mare bucătar și negustor de cafea, mutat în 1920 în București. După ce a lucrat o perioadă ca bucătar, Ovanes Agopian și-a deschis propria cafenea, intitulată Ararat. Este inspirat de mirodeniile armenești, identificând peste 300 de tipuri diferite, pe care le folosește în așa fel încât să îmbogățească gustul preparatelor, fără a le face însă picante sau foarte condimentate. 

Paul este pasionat de bucătărie în general, fie că vorbim de gastronomie sau cofetărie, baclavalele sale fiind deseori considerate un preparat divin. S-a făcut remarcat mai ales prin deserturile pe care le prepară.

Paul, împreună cu Premier Catering vor servi bucate tradiționale armenești la festival, oferindu-le șansa participanților de a degusta o parte din bucătăria armenească!