Mihai Stepan Cazazian

BINECUVÂNTARE

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page
Share

 

12647054_557853451039465_4559392342136609599_n

Atunci cînd un preot face gestul de a binecuvânta el revarsă grația divină asupra cuiva. Este un gest prin care dăruiești celui binecuvântat harul dumnezeiesc.

Mântuitorul Iisus Hristos, Fiul lui Dumnezeu şi Dumnezeul nostru, este zugrăvit cu Sfânta Evanghelie în mâna stângă, iar cu dreapta binecuvântându-ne pe noi, precum i-a binecuvântat pe ucenicii Săi, la Înălţarea Sa la cer.

„Binecuvântează părinte călătoria“, „binecuvântează pregătirea bucatelor“, „binecuvântează casa“, „binecuvântează reuşita la examene“, „binecuvântează pe părinţii noştri şi pe copiii noştri“, „binecuvântaţi şi iertaţi“ sunt doar unele din nenumăratele formule de binecuvântare pe care le folosesc creştinii şi fără de care nu se poate trăi.

La acest sfârșit de săptămână în România au loc alegeri parlamentare iar comunitatea armeană nu poate sta deoparte. Vom merge la vot dar avem și conaționali ce doresc să contribuie la binele și viitorul acestei țări.

De aceea PS Episcop Datev Hagopian, Întâistătător al Arhiepiscopiei Armene din România se alătură întregii comunități și, ca reprezentant al Bisericii Armene, dă binecuvântarea sa acelor armeni care vor candida cu dorința într-un viitor mai bun al acestei țări, pe pământul căreia  conviețuim de aproape o mie de ani.

Binecuvântat fie Varujan Pambuccian

Binecuvântat fie Varujan Vosganian

Binecuvântat fie Lucian Eduard Simion

Așa să ne ajute Dumnezeu !

One Response to BINECUVÂNTARE

  1. IULIA SULTANOVICI December 8, 2016 at 3:39 pm

    Doamne ajuta!!