Mihai Stepan Cazazian

BACĂU / Joacă şi artă Cerc de creaţie „Lumea copiilor” ediţia a III-a, 31 iulie 2015

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page
Share

DSC_1290

DSC_1199

O zi de vară stropită cu veselie şi talent la sediul U.A.R.  filiala Bacău. Un mănunchi de copii talentaţi  şi-au pus  imaginaţia la dispoziţie creând astfel adevărate „opere de artă”. O zi de vacanţă normală s-a transformat într-o adevarată zi de creaţie, bucurând astfel sufletele  unor copii talentaţi  şi însetaţi de dorinţa de a face lucruri frumoase care să le încânte  privirea. Datorită  amabilităţii  tinerilor din comunitate, s-au pus la dispoziţie  toate materialele necesare, copiii putându-se bucura de tot ceea ce a fost nevoie  începând de la creioane colorate, carioci, plastilină, vopsele în ulei, materiale de confecţii, DSC_1243pânze  şi multe altele, acestea fiind doar câteva….
Cu pricepere și originalitate au modelat, figurine de plastilină au luat viaţă, personaje de desene animate au prins contur, tablouri pictate, tablouri confecţionate manual, măşti de carnaval, felicitări  şi nu numai, adevărate lucrări de care orice privitor ar rămâne uimit!…  Descoperim astfel că avem adevarăţi artişti, dornici de a inventa, de a face lucruri noi, punându-şi fiecare amprenta şi semnătura. Bineînţeles, că creaţiile ieşite de pe mâna  micuţilor au fost răsplătite  cu  bunătăţi binemeritate. Aşteptăm cu interes următoarea întâlnire, cu mulţumirile organizatorilor şi bucuria copiilor.

Aşa avem ocazia să descoperim talente nebănuite, cele care sunt le perfecţionăm, reuşind  să facem dintr-o  joacă o adevarată „operă de artă” !!!!!!

 Andrada-Elena Stoica, Bacău

DSC_1200

DSC_1202