Mihai Stepan Cazazian

Ateneul Român / Lansarea volumului “Culegere de articole de și despre PC Arhimandrit Dr Zareh Baronian”

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page
Share

Vineri, 20 octombrie 2017 în prezenta unui public numeros, la Ateneul Roman a avut loc lansarea volumului “Culegere de articole de si despre PC Arhimandrit Dr Zareh Baronian” volum ingrijit de regretatul arhimandrit și definitivat cu putina vreme inainte de trecerea sa la cele vesnice. În data de 2 Octombrie 2017, Arhimandrit Dr Zareh Baronian ar fi implinit 76 de ani. Era un împătimit al muzicii fiind nelipsit din sălile de concert ale Ateneului Roman si ale Sălii Radio, timp de patruzeci de ani  participînd la concertele de elită ale orchestrelor din Capitala.

Ateneul Roman a avut amabilitatea de a găzdui acest eveniment, deloc obișnuit ca gest, de pretuire pentru personalitatea artistică a Arhimandritului Dr Zareh Baronian.

Au fost prezenti Excelenta Sa Dl. Hamlet Gasparian, Ambasadorul Armeniei la Bucuresti si IPS Episcop  Datev Hagopian, Întîistătătorul Arhiepiscopiei Armene din Romania. Dl Varujan Vosganian, presedintele Uniunii Armenilor din România, sub auspiciile căreia acest eveniment a prins contur, a făcut o prezentare asupra acestei ultime lucrări purtand semnatura Arhimandrit Dr Zareh Baronian, apărută post-mortem la comemorarea a sase luni de la disparitia sa.