Mihai Stepan Cazazian

ARMENIA | Un birou al uneia dintre cele mai mari companii IT din Europa, Asseco Group va fi deschis la Erevan

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page
Share

Una dintre cele mai mari companii IT din Europa, Asseco Group, principala companie IT a holdingului EU-Asia Business Finance Center, care are peste 60 de companii care operează în diferite țări, își deschide un birou în Armenia. Asseco intenționează să facă schimbări semnificative în sfera financiară a Armeniei, a reușit să lucreze activ în limba armeană, dar nu și-a înființat încă un birou. Decizia de a înființa birouri a fost luată pentru a face investiții serioase în Armenia.

În Armenia, Asseco Group va realiza modernizarea, digitalizarea și telemedicina băncilor și a altor instituții financiare, precum și producția de roboți industriali, pe care intenționează să-i vândă pe piața eurasiatică.
Grupul Asseco este implicat în automatizarea și dezvoltarea de soluții IT în sectoarele financiar, telecomunicații, medical, energetic, industrial și gaz la nivel mondial. Principalii parteneri ai holdingului sunt companii precum UniCredit, BSGV, Citibank, HSBC, Sberbank, BNP Paribas, Raiffeisenbank, VTB, Deutsche Bank, ING, KBC, Toyota, OTP, Intesa San Paolo și alte companii.

Asseco Group implementează, de asemenea, diverse sisteme, proiecte de infrastructură pentru agenții guvernamentale din Europa și țările CSI. Clienții companiei sunt băncile naționale din Georgia, Kazahstan, Grecia, Serbia, Polonia, Austria, Republica Cehă, Israel, țări din Balcani, precum și ministerele și serviciile publice din aceste țări.
Grupul Asseco va crea un birou în Armenia și locuri de muncă suplimentare pentru țară.

Sursa: Public Radio din Armenia