Redactor

ARMENIA | S-a încheiat Programul KATARINE 2022, privind „Femeile în conducerea politică”.

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page
Share

Pe 8 noiembrie a avut loc întâlnirea finală și ceremonia de absolvire pentru cursantele care au participat la programul KATERINE 2022 cu tema „Femeile în conducerea politică”.

Evenimentul a debutat cu o discuţie cu deputatul Tatevik Gasparyan pe tema „Participarea femeilor ca pilon al democrației”. În cadrul evenimentului a avut loc și un discuție cu expertul canadian Leslie Turnbull, în cadrul căreia s-a discutat cu absolvenţii KATARINE despre metodologia de analiză și aplicare a cercetării opiniei publice. Deputați precum și reprezentanți ai unor misiuni diplomatice și ai organizațiilor partenere și o serie de alți invitați de onoare au felicitat pe absolventele programului KATARINE.

Directorul adjunct al misiunii USAID din Armenia, Rebecca White, și directorul  INSTITUTUL NAȚIONAL DEMOCRAT din Armenia, Laura Nichols, au rostit un discurs special la ceremonia de închidere a programului. În cadrul evenimentului de absolvire, femeile lideri din KATARINE și-au împărtășit impresiile și experienţele de lider, subliind ce le-a oferit participarea lor la programul KATARINE, în special, și cum aplică deja cunoștințele dobândite în cadrul programului.

Deși evenimentul de absolvire marchează încheierea unei etape, cu siguranță aceste cursuri sunt punctul de plecare pentru noi realizări pentru femeile lideri din Armenia.

Să reamintim, că programul este finanțat de către agenţia SUA pentru Dezvoltare Internațională USAID Armenia, implementat de Institutul pentru Democrație Națională.

Corespondenta noastră la Erevan, ziarista Elena Chobanyan a absolvit acest curs. Îi urăm succes în continuare !