Mihai Stepan Cazazian

ARMENIA | Primul hotel „Mercure” se va deschide în locul Golden Palace Hotel Resort and Spa din Tsakhkadzor

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page
Share

A doua naștere a celebrului Hotel Golden Palace din Tsakhkadzor, stațiune aflată la aproximativ 50 de kilometri de Erevan, a fost posibilă grație unui nou proiect al Accor, cel mai important grup hotelier din lume și Project Inter-Invest.
Noul „Mercure” își va deschide porțile la sfârșitul anului 2022, în urma reconstrucției Golden Palace Hotel Resort and Spa, situat în inima stațiunii de schi Tsakhkadzor.

Accor, cel mai important grup hotelier la nivel mondial, și Project Inter-Invest Company au semnat un acord de cooperare, prin care va fi deschis primul hotel sub marca „Mercure” în Armenia.

„Suntem bucuroși să intrăm pe piața din Armenia, să prezentăm unul dintre cele mai cunoscute mărci ale noastre acolo – Mercure. Tsakhkadzor este o stațiune excelentă pentru toate anotimpurile, care, cu natura sa bogată și calitatea pârtiilor de schi, poate concura cu succes la nivel internațional. Sunt sigur că apariția unui brand hotelier cunoscut, va contribui la dezvoltarea stațiunii și la atragerea de turiști din întreaga lume. Vedem un potențial enorm de dezvoltare în Armenia și ne străduim să avem o poziție de lider pe această piață emergentă. Sperăm că în anii următori vom putea prezenta 7 până la 10 noi proiecte Accor turiștilor din această regiune”, a declarat Alexis Delaroff, CEO Accor New East Europe.

Fiecare hotel „Mercure” este unic, oferind servicii de calitate clienților care pot alege una dintre cele 120 de camere elegante, decorate într-un stil unic al mărcii „Mercure”, ținând cont de culoarea locală. În interiorul clădirii cu șapte etaje vor fi un restaurant, un bar, mai multe magazine, o sală de sport cu piscina sa unică. În plus, hotelul va avea un cazinou internațional, un spa de ultimă generație cu servicii complete. Oaspeții se vor bucura de room service nonstop, de servicii de centru de afaceri și de parcare gratuită.