Mihai Stepan Cazazian

ARMENIA la FESTIVALUL AMBASADELOR 1-5 septembrie

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page
Share

festivalul-ambasadelor-480x384

Festivalul Ambasadelor este un eveniment-concept inedit in peisajul cultural românesc, constând intr-o serie de proiecte care vor promova diversitatea culturala a diferitelor tari cu misiuni diplomatice in Romania. Festivalul isi propune sa devina un punct de reper pentru comunitatea diplomatica din tara, prin amploare si elemente de unicitate, culminand cu lansarea unei publicatii exclusive, revista BUCHAREST TIME care va reprezenta o resursa de informatii curente cu privire la promovarea proiectelor de impact si a activitatilor ambasadelor catre publicul larg din Romania, dar si un vehicul de promovare culturala si turistica a Capitalei.  Armenia va fi prezentă în trei locații  după cum urmează :

BIBLIOTECA  NAȚIONALĂ A ROMÂNIEI  ( 1-4 septembrie)

 

ARMENIA – fotografii si expozitie de artă aplicată

– Expozitie a fotografilor armeni: Mcrtici Baghdasarian si Hrant Jaghinyan

– hărti vechi (in imagini) legate de istoria Armeniei si pagini din istoria Armeniei prin lucrarile grafice ale pictorilor italieni, instrumente muzicale si obiecte de decor traditionale.

CINEMA  STUDIO

 4 septembrie, 12:30 Armenia

– From Ararat to Europe (documentar, regizor: Arsen HAKOBYAN/Hayk Studio subtitrare engleza, 52 min)

 

PARCUL  TINERETULUI (4-5 septembrie)

Zona STANDURI AMBASADE: Periplu prin culturile lumii, obiecte de artizanat, arta traditionala, degustari culinare, ateliere interactive, diverse exponate si demonstratii din tari aflate in toate colturile lumii.