Mihai Stepan Cazazian

ARMENIA / Centrul Cafesjian pentru Arte (CCA) anunță deschiderea Expoziției, “11: Selecții de artă armeană contemporană și abstractă”

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page
Share

HAMLET HOVSEPIAN (n. 1950) TO 31, 2013

Centrul de Arte Cafesjian anunță deschiderea expoziției, 11: Selecții de artă armeană contemporane și abstractă. În Galeriile Eagle și Grădina Davit din Sasun ale Centrului vor fi prezentate aproximativ cincizeci de lucrări de arte plastice realizate de 11 artiști armeni: Albert Hakobyan, Ashot Harutyunyan, Gagik Ghazanchyan, George Kassabian, Edik Boghosian, Leo Leo Vardanyan, Khachatur Martirosyan, Hamlet Hovsepian, Moko Khachatryan, Yura Harutyunyan, Vahan Rumelyan.

Centrul pentru Arte Cafesjian a făcut acest proiect pentru a prezenta arta contemporană și abstractă din Armenia, care este mult mai mare decât oferta din această expoziției. Cei 11 artiști reprezentați în galerii dezvăluie cât de variată este arta abstractă în ceea ce privește estetica și tehnica.

“O parte semnificativă din lucrări sunt prezentate pentru prima dată sau au fost creată special pentru această expoziție. Prin expoziție, Centrul pentru Arte Cafesjian acordă o atenție deosebită artei contemporane armene “, a declarat Vahagn Marabyan, directorul executiv al CCA.

GEORGE KASSABIAN (n. 1942) Untitled, 2017

Expoziția este deschisă între 14 iulie -16 septembrie 2018.

______

Centrul de Arte Cafesjian este dedicat artei contemporane din Armenia și să prezinte lumii cele mai valoroase lucrări realizate de armeni. După marea deschidere, în noiembrie 2009, CCA continuă să expună lucrări unice de artă modernă, oferă o varietate largă de expoziții și un program variat de prelegeri, filme, concerte și numeroase inițiative educaționale pentru copii și adulți. Annual peste 1 milion de persoane vizitează a Centrului pentru Arte Cafesjian.

 

LEO LEO VARDANYAN (n. 1971) Monochrome 104, 2017