Mihai Stepan Cazazian

Apelul reprezentantului național al Fondului Armenia în România prilejuit de TELEDONUL  din 23 noiembrie 2017

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page
Share

                                                    Dragi prieteni,

 

Fondul Armenia este structura prin care armenii de pretutindeni precum și simpatizanți ai acestora pot contribui personal la dezvoltarea și renașterea economică și socială a Armeniei și a Nagorno Karabakh-ului( Arţakh-ului).

Activitatea fundației în cei peste 25 de ani de existență s-a desfășurat pe baza principiilor transparenței și corectitudinii, prin prezentarea de rapoarte contabile anuale pe proiectele în lucru, pentru asigurarea unei atmosfere de încredere între donatori și colaboratori.

Din 2005, fundația a intrat într-o etapă calitativ superioară, îndreptată spre îmbunătățirea standardului de viață al comunităților rurale din Armenia si Arţah prin demararea unor proiecte în agricultură, în domeniul asistenței medicale și al educației, canalizare, rețele de gaze, etc.

Pentru implementarea programelor sale panarmene, fondul a inițiat din 1996 emisiuni teledon .

Pe 23 noiembrie 2017 va avea loc la Los Angeles teledonul anual al fondului  Armenia. Teledonul se va transmite prin satelit , cablu și internet pentru a fi urmărit de cât mai multa lume. Durata teledonului este de 12 ore, începând cu ora 22,00 ora României.

Vă invit să participați în număr cât mai mare la campania de colectare de donații și la emisiunea TELEDON din acest an care au ca destinație foraje de adâncime și construirea de noi sisteme de irigație și utilizarea energiei solare, indiferent de suma pe care o puteți dona, pentru că important este, așa cum spunea un băiețel din Armenia care acum câțiva ani a făcut o donație de câțiva dolari, să participăm cu toții la îmbunătățirea nivelului de viață al compatrioților noștri.

Pentru comunicarea donațiilor și/sau a intențiilor de donație vă rugăm să luați legătura cu dl. ing. Garabet Haciaturian – telefon 0726.666.827 – reprezentantul fundației în România.

 

Garabet Haciaturian

Reprezentant național al fundației în România.