Edvard Jeamgocian

APEL / Patria are nevoie de noi. Are nevoie de noi ACUM !

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page
Share

Dragi conaționali,

Patria are nevoie de noi. Are nevoie de noi acum.

Cei din Armenia și Arțakh luptă cu arma în mână, iar numărul celor căzuți crește zi de zi. Arma pe care o posedăm noi este contribuția financiară. Donația noastră, mică sau mare, poate salva viețile acelor tineri care apără granițele Armeniei, care apără existența nației Armene.

Eroul național Monte Melkonian-Avo spunea: If we lose Artsakh, we will turn the last page of the Armenian people’s history (Dacă pierdem Arțakhul, vom întoarce ultima pagină a istoriei poporului Armean), să adăugăm la spusele lui – Dacă pierdem Arțakhul ar trebui să rupem acea pagină din cartea de istorie, să-i dăm foc.

Veniți să ne apărăm patria așa cum știm, așa cum putem, cu arma sau financiar. Și dacă deja am donat, să mai donăm o dată, fiecare ban contează.  Generațiile viitoare ne vor judeca acțiunile.

reamintim că puteți dona accesând https://www.himnadram.org/en

O observație:

Există un segment al comunității, format din cei mai în vârstă, care fie nu are acces la computer fie nu este familiar în folosirea internetului. Să-i contactăm, să-i informăm cu ceea ce se întâmplă în Armenia, și dacă doresc să doneze să le indicăm modalitățile cum pot face.

Vă atașăm la acest apel, două video-uri impresionante primite la Redacție de la Dl Vartan Cialikian. Într-unul, scrisoarea unui soldat către mama sa, veți vedea tinerii care ne apără patria și poate atunci când priviți acel video unii din ei nici nu mai sunt în viață. În celălalt video, un grup de preoți mergând cântând pe front pentru a-i împărtăși, binecuvânta, încuraja pe bravii noștrii soldații. (E)