Mihai Stepan Cazazian

APEL / “Ce faci tu pentru Karabagh?”

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page
Share

15039607_213251272418543_2111064768884658113_o

Stimați colegi, și compatrioții

Suntem încântați să vă informăm că participanții la al 8-lea Forum Pan-armean al Jurnaliștilor (ce a avut loc între 20-24 octombrie 2016 la Erevan și Stepanakert) au decis să lanseze o mișcare pan-armeană intitulată “Ce faci tu pentru Karabagh?”.

Mișcarea își propune să contribuie la îmbunătățirea economică și socială a Arțakh-ului precum și la prosperitatea poporului său.

În acest sens, facem apel ca toate evenimentele organizate de comunitățile din diaspora, să fie dedicate Arțakh-ului (festivaluri, evenimente culturale, concursuri, donare de sânge, concerte, expoziții, strângere de fonduri, etc.), așa cum a fost în anul Centenarului Genocidului Armean.

Dorim ca 2017 să fie anul Arțakh-ului pentru noi toți …

Ministerul Diasporei a creat o pagină de Facebook, care va posta toate inițiativele și eforturile întreprinse pentru Arțakh de comunitățile armenești din diaspora precum și de persoane fizice. Acțiunile vor fi, de asemenea, publicate în secțiunea specială a ziarului electronic www.hayernaysor.am.

Vă rugăm să vă alăturați paginii noastre de Facebook “Ce faci tu pentru Karabagh?” Și urmați mișcarea pan-armeană pentru a fi parte a acestui eveniment minunat. Pentru lansarea și popularizarea mișcării rugăm pe fiecare dintre voi să faceți o fotografie cu un poster “Ce faci tu pentru Karabakh” (poster atașat) și trimite-l pentru a fi postat pe pagina noastră de Facebook și apoi, să-l difuzăm prin intermediul mass-media.

Noi credem cu tărie că există un potențial uriaș în diaspora și Armenia și, împreună, putem sprijini pe frații și surorile care trăiesc în Arțakh-ul noastru.

MINISTERUL DIASPOREI

 •  
 •  

One Response to APEL / “Ce faci tu pentru Karabagh?”

 1. Cristina December 18, 2016 at 10:42 pm

  Propun sa se invete cateva cantece i dialectul de Karabakh, sau poezii etc. Chiar merita si e interesant.
  De exemplu
  https://www.youtube.com/watch?v=bnxO2D33JE8
  ???????? ???? ??????/ Poveste de dragoste din Artzakh
  sau
  https://www.youtube.com/watch?v=bnxO2D33JE8
  (desi e varianta modernizata..)
  Sau ??????? ???? 🙂

  De altfel, cred cu tarie ca cel mai bun sprijin este a trai aici impreuna cu noi…