Vartan Martaian

APEL CĂTRE ARMENI : DONAȚIILE TREBUIE FĂCUTE LA FONDUL HAYASTAN

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page
Share

Dragi compatrioți,

Noi înfruntăm răul, răul și terorismul ce amenință întreaga lume. Noi nu avem zăcăminte de petrol și gaze, dar avem tineri care nu își cruță viața pentru țară și care săvârșesc acte de vitejie. Noi nu avem mare, dar avem un popor eroic care ne susține neclintit.

Și, în cele din urmă, spre deosebire de dușmanul nostru, noi nu avem 10 milioane de oameni în țara noastră, dar avem 10 milioane de oameni în întreaga lume, noi avem diasporă.

Acest apel nu este pur și simplu către 10 milioane de armeni, ci către 10 milioane de luptători, către 10 milioane de suflete care nu precupețesc nimic, către 10 milioane de învingători. Vreau ca fiecare dintre voi să se simtă la fel de luptător ca și noi, vreau ca fiecare dintre voi să intre în tranșeea sa și să-și ducă lupta.

Eu primesc în fiecare zi sute și mii de scrisori de la compatrioții noștri din străinătate. Ne întreabă cum pot ajuta, ce să trimită?

Există doar o modalitate ca aceste ajutoare să fie controlabile și să își atingă scopul: DONAȚIILE TREBUIE FĂCUTE LA FONDUL HAYASTAN, prin site-ul himnadram.org.

Vă garantez personal că fiecare donație făcută către fond își servește scopul în mod mult mai eficient.

În acest război una din chezășiile victoriei este susținerea populară și eu sunt sigur că voi veți consolida această susținere cu fiecare clipă, cu fiecare minut. Împreună vom învinge în acest război.

Așadar, cu toții spre tranșeea noastră, să acționăm.

Arțrun Hovhannisian

purtător de cuvânt al Ministerului Apărării de la Erevan