Mihai Stepan Cazazian

“Apa este viata” TELEDON : 25 NOIEMBRIE 2010

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page
Share

Fundaţia Armenia anunţă că teledonul din 2010 va avea loc

la Los Angeles ,

pe data de 25 noiembrie sub deviza

« Apa este viaţă » (video)

Fundaţia face un apel către armenii de pretutindeni să participe activ cu donaţii , teledonul fiind transmis prin satelit , prin cablu şi prin internet , pentru a fi vizionat de cît mai multă lume.

În timpul transmisiei , se vor recepţiona o mulţime de apeluri de la compatrioţii noştri domiciliaţi în diferitele colţuri ale lumii , doritori să participe cu o donaţie şi care vor anunţa în direct aceasta .

Pentru a veni în sprijinul compatrioţilor noştri din România în a-şi anunţa donaţiile în timpul teledonului , Ambasada Republicii Armenia la Bucureşti anunţă că va fi deschisă pe toată durata transmisiei teledonului  şi anume din data de 25 noiembrie ora 18 pînă pe 26 noiembrie la ora 6.

Donaţiile din acest an vor fi destinate soluţionării unor probleme critice în Nagorno Karabagh cum ar fi cea a  aprovizionării cu apă potabilă a localităţilor şi cea a sistemelor de irigaţii. De asemenea , fondurile se vor utiliza pentru continuarea programului de dezvoltare rurală a localităţilor din zona de frontieră a Armeniei şi a Nagorno Karabagh-ului.

Reprezentantul Fundaţiei Armenia în România

Ing. Garabet Haciaturian