Mihai Stepan Cazazian

ANUNȚ curs opțional de limbă armeană la Universitatea din București

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page
Share

Începând cu februarie 2012, la Universitatea din București se organizează cursul opțional de limbă armeană pentru studenți. Acest curs va continua și în anul universitar 2012-2013, iar doritorii din rândul studenților UB care vor să studieze limba armeană se pot înscrie din toamnă. Acest curs se ține în cadrul Catedrei de Limbi Clasice a Facultății de Limbi și Literaturi Străine și este condus de doamna profesor Dr. Aida Markosian, autoarea metodicii și manualului de studiere a limbii armene cu bază de predare în limba română. Pentru informații suplimentare o puteți contacta pe doamna profesor la adresa de email krunk@mail.ru sau Ambasada Republicii Armenia la București, nr 021.232.24.24 sau 021.233.24.52, email armembro@cinor.ro.

 

ANUNȚ

curs de limbă armeană pentru adulți la UAR

Sub egida Uniunii Armenilor din România se anunță organizarea cursului de limbă armeană pentru adulți condus de doamna profesor Dr. Aida Markosian, autoarea metodicii și manualului de studiere a limbii armene cu bază de predare în limba română. Doritorii să se înscrie la acest curs o pot face luând legătura cu doamna profesor la adresa de email krunk@mail.ru sau cu Ambasada Republicii Armenia la București la nr. 021.232.24.24; 021.233.24.52, email armembro@cinor.ro. Cursul se adresează celor care  NU CUNOSC DELOC  limba armeană.

De asemenea vă aducem la cunoștință faptul că începând cu februarie 2012 doamna profesor Dr. Aida Markosian predă cursul opțional de limbă armeană în cadrul Catedrei de Limbi Clasice a Facultății de Limbi și Literaturi Străine la Universitatea din București.

Data la care se vor ţine cursurile va fi stabilită ulterior.