Mihai Stepan Cazazian

ANUNŢ

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page
Share

În ziua de marţi 3 ianuarie 2016,  Viorica Popa, lidera de-a lungul a peste două decenii a comunităţii armene din Botoşani şi reprezentanta Consiliului parohial al bisericii armene din Botoşani  va fi condusă pe ultimul drum.  Înmormântarea va avea loc la cimitirul armean Eternitatea din Botoşani.

Slujba religioasă va avea loc în biserica armeană Sfânta Maria din Botoşani, începând cu orele 11,00 şi va fi oficiată de PS Datev Hagopian, Întâistătătorul Bisericii Ortodoxe Armene din România, asistat de PC Radu Kricor Holca, preot vicar al Arhiepiscopiei Armene, parohul bisericii armene din Botoşani  şi de PC Azad Torkom Mandalian, parohul bisericii armene din Suceava.

Persoanele din comunităţile armene din România care doresc să aducă un ultim omagiu distinsei personalităţi sunt aşteptaţi să fie alături de armenii din Botoşani la ceremonia care va avea loc în biserica restaurată şi consolidată cu contribuţia esenţială a celei care a fost Viorica Popa, preşedintele comunităţii armene din Botoşani.