Mihai Stepan Cazazian

Ansamblul “Karin”

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page
Share

Ansamblul de cântece și dansuri tradiționale “Karin” a fost fondat în 2001. Fondatorul și directorul creativ al grupului este Gagik Ginosyan, onorat cu titlul de Artist Cultural al Republicii Armenia.

Grupul a participat la diferite festivaluri, concursuri, proiecte TV și a fost onorat cu diplome. În același timp, și-a completat lista de concerte realizând mai întâi opere folclorice în Armenia, apoi în diaspora armenească. Periodic a realizat concerte în așezările armenești din Georgia și în Arțakh.

Ansamblul de dansuri tradiționale “Karin” este laureat cu premii la Festivaluri republicane. Este laureat al Festivalului Republican “Paratun”, organizat de Uniunea în Arta Dansului din Armenia. “Karin” a fost onorat cu o diplomă a Festivalului Panarmean “Sunny Rain”, organizat de Filarmonica de Stat a Armeniei.
Ansamblul a efectuat turnee în SUA Spania ( Premiul I la Festivalul Internațional de Dans de la Palma de Mallorca ) Turcia și Iran
În zilele de 28-30 iulie ansamblul “Karin” se va afla la București unde va susține spectacole în cadrul Festivalului Strada Armenească.

Nu ratați momentul și surprizele pe care ni le-au pregătit !