Redactor

Aniversarea doamnei Arșaluis Gurău

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page
Share

Când vorbim de ziua de naștere fiecare dintre noi prețuim ziua în care am văzut lumina vieții pe pământ, viața reprezentând darul cel mai scump cu care a fost înzestrat omul -cununa întregii creații.Cu prilejul aniversării vă adresăm alese urări de sănătate,belșug ,prosperitate și liniște sufletească.Tot ce este mai bun și mai frumos să vă lumineze viață și familia iar credința să își scuture aripile peste tot ce vă înconjoară și vă face fericită.Fiecare an este o carte cu 365 de pagini goale.

Creați în fiecare zi o capodoperă folosind toate culorile vieții iar în timp ce scrieți, zâmbiți.Să rămâneți mereu la fel de optimistă ,pozitivă și plină de energie. Dumnezeu să vă dea un curcubeu la fiecare furtună,un zâmbet la fiecare lacrimă și cât mai multe bucurii și împliniri alături de familie. La mulți,mulți ani doamnă profesoară Arșaluis !

Hasmig Ananian

2 Responses to Aniversarea doamnei Arșaluis Gurău

  1. Gurau Arsaluis December 22, 2021 at 12:38 am

    Multumesc foarte mult, draga Hasmig, pentru gandurile si cuvintele tale frumoase. Mi-ati facut (voi, toate colegele si colegii din Comitetul U.A.R) o surpriza foarte placuta, invitandu-ma la o „sedinta” , care s-a dovedit a fi aniversarea mea. Nu am cuvinte destul de sugestive pentru a-mi exprima dragostea si recunostinta pentru voi. Va iubesc.

  2. Garabet Haciaturian January 23, 2022 at 11:02 pm

    Dragi doamne (si domni )* din comunitatea armeana dinConstanta ,
    Va felicit pentru ideea fericita de a-i face o surpriza d-nei Arsaluis Gurau-Sarchizian , care este o figura reprezentativa a comunitatii armene din Constanta si un garant al nivelului cultural al comunitatii armene din Constanta , in pofida disensiunilor care macina comunitatea , cu ocazia aniversarii sale.
    Greu incercata in ultimii ani , sper ca gestul dvs. sa o intareasca si sa-i asigure in continuare suflul si inspiratia condeiului sau sprintar.Ma bucur ca sunt contemporan cu o asemenea personalitate robusta , prolifica si ancorata in complexa problematica a urmarilor genocidului armean si cu riscul de a ma repeta , sa-i urez din partea mea personal cat si din partea Fondului Armenia , al carui sustinator constant este, multa sanatate in primul rand , zile senine , pline de inspiratie si acestea presarate cu bucurii din partea celor dragi. Legenda (si domni)* = desi nu sunteti in fotografie am convingerea ca nu sunteti straini de aceasta surpriza