Mcrtici Baghdasarian

Amna a concertat in Erevan,Armenia!

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page
Share

Weekendul trecut, dupa 24 de ore de filmari pentru noul sau videoclip, Amna a zburat in Erevan, capitala Armeniei, acolo unde si-a petrecut 4 zile cantand si bucurandu-se de o cultura cu adevarat exotica si…piperata.

Artista a cantat in fata a mii de oameni in cel mai mare cazino din oras, cu ocazia implinirii a 4 ani de la deschiderea acestuia. Publicul a primit-o cu un entuziasm demn de o vedeta internationala, fredonand pana spre dimineta alaturi de ea hitul ‘Tell me Why‘.

Amna a fost intampinata de oameni pozitivi si energici, care au introdus-o in tainele Erevanului, cel mai vechi oras locuit de pe continentul european. Printre obiectivele vizitate s-au numarat Parcul Victoria cu monumentul Mamei Armenia, Strada Abovian cu al sau aer Belle Epoque si Moscheea Albastra. Unul dintre cele mai exotice si colorate obiective a fost insa bucataria locala, cu accente stranii si arome picante, care i-au ametit simturile.

Foarte curand, cantareata va lansa un nou videoclip, o colaborare cu un artist polonez. Cu o imagine fresh si culori vibrante, clipul va va incita la cele mai nebune petreceri de vara.

http://www.musicnonstop.ro/news/view/217/amna-rocks-armenia-