Mihai Stepan Cazazian

Alegeri Parlamentare 2020 /

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page
Share

VARUJAN PAMBUCCIAN și-a lansat site-ul de campanie

Vă mulțumesc pentru interesul manifestat pentru proiectele mele! Am creat acest site varujanpambuccian.com pentru a-mi prezenta oferta electorală națională pentru legislatura 2020-2024. În publicația Ararat online veți putea consulta oferta mea electorală pentru minoritățile naționale și armenii din România.

Toate proiectele care compun această arhitectură sunt realizabile într-un timp rezonabil, au un impact mare și le folosesc oamenilor cărora li se adresează dar și națiunii române în ansamblu. Le găsiți în secțiunile corespunzătoare din site. Veți găsi acolo motivațiile pe care le am pentru ele, țintele pe care mi le-am stabilit și modul în care cred că le putem atinge. Programul pe care vi-l propun este unul naționalist. Pentru mine naționalismul reprezintă respect de sine și nu este nicidecum îndreptat împotriva cuiva, ci doar în favoarea națiunii din care fac parte.

Minoritățile naționale NU au un loc din oficiu în Camera Deputaților. Contrar informației propagate cu rea-voință că nu au nevoie de voturi, fiecare vot al dumneavoastră contribuie la prezența mea în viitorul Parlament. Iar în perioada pe care o parcurgem este mai necesar și mai prețios ca oricând. Mă găsiți pe lista Uniunii Armenilor din România în toate secțiile de votare din țară și din străinătate

Pentru că la alegerile parlamentare anterioare mulți oameni mi-au spus că și-ar fi dorit să mă voteze dar nu au știut că mă pot vota oriunde, m-am gândit ca anul acesta să arăt printr-o hartă interactivă a României pe care o puteți consulta în secțiunea ”Votează-mă!”, locul în buletinul de vot pentru Camera Deputaților unde mă puteți găsi când mergeți la vot, oriunde în țară și în străinătate. Dacă suprapuneți cursorul pe județul de pe hartă, veți putea vedea locul  din buletinul de vot pentru Camera Deputaților în care mă puteți găsi.

Astfel, dacă vă voi convinge cu proiectele mele, vă rog să zăboviți și în secțiunea dedicată votului, unde veți afla că un deputat al unei minorități naționale are nevoie să fie votat la nivel național pentru a ajunge să le pun în practică prin Parlament.