Mihai Stepan Cazazian

ALEGERI LOCALE FRANȚA : Alexis Govciyan ales în Arondismentului 9-Paris

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page
Share

 

arton98575-480x337

Alexis Govciyan ( primul din dreapta) și echipa condusă de Delphine Bürkli ( prima din stînga)

Alexis Govciyan, președinte Misiunea 2015 și UGAB Europa  a obținut un post de primar adjunct în Arondismentul 9 –Paris el fiind pe lista condusă de Delphine Bürkli ((UMP-UDI-MoDem)

Alexis GOVCIYAN a fost numit preşedinte al UGAB Europa în ianuarie 2008. Este director al Institutului Superior de Meserii din Franţa şi membru în consiliul de Administraţie al Fondului Naţional de Promovare  a Micilor Meşteşugari. Activ în comunitatea armeană din Franţa, Alexis Govciyan a primit ordinal Cavaler al Legiunii de Onoare din partea statului francez şi Cavaler al Ordinului Naţional de Merit. Este autor al cărţii 24 Aprilie, mărturii asupra recunoaşterii de către Franţa a Genocidului Armean din 1915.Din 2010 a fost ales consilier regional în districtul Ile de France şi este preşedinte al grupului de prietenie Ile de France – Armenia.

Senatorul Varujan Vosganian, președinte al UAR i-a transmis un mesaj de felicitare din partea Uniunii Armenilor din România.

Reamintim că domnul Alexis Govciyan s-a aflat la București,  în fruntea unei delegații UGAB, în ianuarie 2011  cînd a participat la lucrările Filialei Europa.

Succes în noua sa misiune !