Mihai Stepan Cazazian

ALEGERI LOCALE 2020 / Dr. EMANUEL NAZARETIAN…

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page
Share

…deschide lista U.A.R. pentru Consiliul Local ROMAN

Doctorul EMANUEL NAZARETIAN este o persoană respectată în orașul Roman fiind medic primar la DSP Neamț. Dar activitatea sa este puternic legată, în ultimii 30 de ani de comunitatea armeană care, deși redusă numeric păstrează în orașul Roman un simbol, monument istoric : Biserica armenească Sfânta Maria, zidită în 1609.

Dar Romanul este și orașul unde s-a născut marele compozitor de origine armeană Mihail Jora iar la Târgul Frumos, la 40 km. de Roman s-a născut criticul literar Garabet Ibrăileanu. Mama sa, Maria era de fel din Roman.

Și nu întâmplător am adus vorba. În ultimii ani domnul Emanuel Nazaretian a organizat la Roman, sub sigla Uniunii Armenilor din România mai multe evenimente culturale ce amintesc de cele două personalități. Anul acesta în zilele de 11-13 septembrie are loc cea de-a III-a ediție a Festivalului Național Garabet Ibrăileanu și Prima ediție a Festivalului Național Mihail Jora.

De aceea credem că Uniunea Armenilor din România, prin reprezentanții ei poate avea un cuvânt, în continuarea unor proiecte culturale în orașul Roman, ca parte a patrimoniului național.

Lista candidaților Uniunii Armenilor din România, pentru Consiliul Municipal Roman se deschide cu dr. EMANUEL NAZARETIAN și mai cuprinde pe :

Chica Maria – pensionar, Marin Luminița – administrator de firmă, Marin Mădălin Ilie – student master

VOTAȚI CANDIDAȚII U.A.R. pentru Consiliul Local ROMAN !