Mihai Stepan Cazazian

ALEGERI LOCALE 2020 / CRISTIAN LAZAROVICI…

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page
Share

…deschide lista U.A.R. pentru Consiliul Local BOTOȘANI

Pentru prima data după 1989 Uniunea Armenilor din România intră în cursa electorală pentru Consiliul Local Botoșani. Să nu uităm că armenii au dat orașului pe primarii Cristea Ciomac sau Ioan Missir, ultimul primar înainte de instalarea comunismului.

Lista candidaților U.A.R. este deschisă de domnul CRISTIAN LAZAROVICI descendent al unei vechi familii armenești din Botoșani.

Odata cu lansarea campaniei electorale pe pagina de facebook Uar Botosani puteți citi despre o serie de personalităti care s-au ridicat din rândul comunitatii armenesti din Botosani si care, unii dintre ei, au rezonat la nivel național sau internațional. Totodata, va vom arata si cateva din obiectivele noastre pe care le vom propune si le vom sustine în cadrul Consiliului Local Botosani. Unul dintre aceaste obiective este legat de salvarea monumentelor istorice si intrarea lor intr-un circuit turistic. Botoșaniul, comparativ cu alte municipii din țară, posedă multe clădiri frumoase, cu o vechime impresionantă, dar care sunt lăsate, poate intentionat, în stare de degradare. Legislatie avem, doar trebuie aplicată.

Un alt obiectiv important din proiectul nostru electoral este si acela prin care vom încerca să fim mediatori între taberele politice din Consiliu pentru promovarea si aprobarea proiectelor importante si necesare pentru locuitorii municipiului nostru. In prezent, sunt aprobate proiectele, în principal, ale celor care detin majoritatea, indiferent de necesitate si oportunitatea propunerii.