Mihai Stepan Cazazian

ALEGERI LOCALE 2020 / Arh. CONSTANTIN HAZARIAN,

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page
Share

candidează pe lista PNL pentru Consiliul General al Primariei Municipiului București

Arhitectul-urbanist CONSTANTIN  HAZARIAN, membru al Registrului Urbaniștilor din România, membru al Ordinului Arhitecților din România candidează pe lista PNL la Consiliul General al Primariei Municipiului București.

Într-un interviu acordat unei publicații de specialitate în urmă cu doi ani Costantin Hazarian spunea :

„Eu personal sunt de părere că dupa anul 1989, nu a existat o strategie de dezvoltare a capitalei. A fost realizat un Plan Urbanistic General în anul 2000 care trasa linii directoare, dar care putea fi amendat prin Planurile Urbanistice Zonale, atât ca și Coeficienți Urbanistici cât şi ca funcţiuni, așa că ne-am trezit având clădiri de birouri, fabrici şi supermarket-uri în zonele destinate locuințelor, lucru care afectează calitatea vieţii. Mult timp s-a practicat urbanismul derogatoriu, în care cetăteanul iși făcea propriul PUZ, care să răspundă nevoilor lui indiferent de nevoile orasului, lucru care în multe cazuri a dus la mutilarea orasului.”

Ludovic Orban, președintele PNL și Costin Hazarian la aniversarea Centenarului Uniunii Armenilor din România

Și iată ce spune, acum, în calitate de candidat la consiliul general :

 ”Cred cu tărie că Municipiul București a fost condus, o lungă perioadă de timp, de oameni care nu au iubit acest oraș și care nu au avut o viziune asupra dezvoltării lui. Sunt pentru dezvoltarea orașului, dar într-un mod articulat și având ca prioritate creșterea calității vieții locuitorilor”.

Cu alte cuvinte Constantin Hazarian nu și-a schimbat principiile ceea ce spune mult despre un candidat la o funcție publică.

Succes Constantin Hazarian !