Mihai Stepan Cazazian

AG Weinberger Band

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page
Share

AG Weinberger revine la formula de band de data aceasta însă cu o nouă dimensiune componistică şi într-o manieră stilistică diferită, reunind în repertoriul său piese de jazz, blues, soul, blues-rock, piese mai rar auzite, adunate într-un concert de colecţie, adevarate bijuterii muzicale pe care în Romania doar AG Weinberger le cântă.

Noua formulă de band, AG Weinberger Band, recrează în stil propriu un univers muzical de înaltă ţinută, piese din repertoriul lui Lionel Hampton, T-Bone Walker, The Fabulous Thunderbirds, Benny Golson, Charlie Parker sau selectia din compozitiile proprii sunt redimensionate şi filtrate muzical de către AG Weinberger în cel mai firesc spirit al libertăţii de creaţie, muzica sa emanând aceeaşi sensibilitate şi aceeaşi amprentă solară universului muzical abordat.

Considerat de către critici Mr. Blues al României, si de către B.B. King “un  chitarist carismatic de cea mai înaltă clasă”, AG Weinberger este singurul artist de 
blues şi jazz din România care este difuzat la ora actuală la peste 300 de posturi de radio din intreaga lume şi care se afla în top 50 Blues/Rock în Statele Unite, a fost selectat pentru nominalizare la 7 categorii la Premiile Grammy şi decorat cu Ordinul Cultural în grad de Cavaler. El îşi continuă misiunea sa cu acelaşi zel, cu aceeaşi pasiune şi credintă pentru a impune muzica bună în viaţa culturală din România.

Festivalul Strada Armenească

AG Weinberger va asteapta la Festivalul #StradaArmeneasca! <3

Posted by Festivalul Strada Armeneasca on 26 Iulie 2017