Mihai Stepan Cazazian

A plecat dintre noi Debreczeni Botond

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page
Share

boti32

Uniunea Armenilor din România anunță cu durere dispariția fulgerătoare a conaționalului nostru Debreczeni Botond membru al comunității din Transilvania, artist plastic și fotograf.

***

Cu adâncă durere în suflet ne luăm rămas bun de la dragul nostru prieten şi coleg, membru al conducerii noastre, Debreczeni Botond.

Transmitem condoleanţele noastre familiei îndurerate.

Comunitatea Armeană din Cluj

***

 

AMBASADA   REPUBLICII ARMENIA ÎN ROMANIA

București, 12 februarie 2014

 

Stimate Domnule Ioan Debreczeni,

Din numele Ambasadei Republicii Armenia, dar și din numele meu personal     permiteți-mi să vă transmit cele mai profunde condoleanțe pentru dispariția prematură a fiului Dumneavoastră, Botond Debreczeni, cel care a fost un om excepțional, de o calitate umană superioară, și căruia astăzi vrem să-i aducem un sincer omagiu.

Am avut plăcerea să-l întâlnesc de câteva ori pe acest tânăr minunat, foarte profund și inteligent atât mândru de rădăcinile sale armenești.

Vom păstra mereu vie amintirea lui, iar dispariția sa este o pierdere enormă pentru noi.

În speranța că puținele mele rânduri v-au adus alinare, vă asigur că sunt alături de Dumneavoastră și vă împărtășesc durerea.

Cu deosebit respect și profundă tristețe,

Hamlet GASPARIAN

  ***

Am aflat de la prietenul meu Mircea Tivadar  că prietenul Botond ne-a părăsit.

Sunt  alături în rugăciune de întreaga familie în aceste momente de încercare, iar în numele meu si familiei mele trasmit sincere condolente Distinsei Famili si Voua, dragilor  prieteni. Bunul Dumnezeu sa-l odihneasca in pace. Sit Tibi terra levis.

Părintele  Arhimandrit Levon Zekiyan va sluji, sâmbăta viitoare, la Padova un Parastas (Paston Hangistean) pentru prietenul nostru.

Giuseppe Munarini

One Response to A plecat dintre noi Debreczeni Botond

  1. Vera February 14, 2014 at 8:06 pm

    Dumnezeu sa te primeasca in imparatia Sa!ingerii sa te conduca “Acasa”!