Mihai Stepan Cazazian

A murit Florin Halagian!

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page
Share

Florin Halagian, unul dintre antrenorii care au pregătit atât Steaua, cât şi pe Dinamo, a murit la vârsta de 80 de ani. Informaţia a fost oferită pe pagina de Facebook a clubului FC Argeş, echipa cu care Halagian a câştigat singurele două titluri de campioană pe care piteştenii le au în palmares.

Florin Halagian s-a retras din antrenorat în urmă cu 9 ani, după ce a pregătit echipa Dacia Mioveni.

Florin Halagian a antrenat România U21 şi România B.

“Clubul FC Argeş anunță decesul antrenorului Florin Halagian la vârsta de 80 de ani. Florin Halagian a adus singurele titluri de campioană a României din palmaresul echipei FC Argeș cu care s-a impus în Divizia A în sezoanele 1971-72 și 1978-79. A mai câștigat titlul de campioană cu Dinamo București în sezonul 1991-92. A avut o contribuție importantă la construirea echipei de aur a Stelei, care a câștigat în 1986 Cupa Campionilor Europeni. …

Clubul FC Argeș este alături în aceste momente grele de familia îndurerată. Sincere condoleanţe!”, se scrie în comunicat. 

Florin Halagian a murit. Pe 7 martie împlinise 80 de ani

Preluat de pe digisport

Sicriul cu trupul neînsuflețit al fostului antrenor va fi depus la Catedrala Armeană (Bd. Carol I, nr 43, Sector 2, București) miercuri, 14 august, iar înmormântarea va avea loc joi, 15 august, la Cimitirul Armenesc din Capitala (Șos. Pantelimon, Nr. 90, Sector 2, București). Familia lui Halagian nu va permite accesul persoanelor din afara cercului familiei.

One Response to A murit Florin Halagian!

  1. Dolmanian Mahitar August 14, 2019 at 12:51 pm

    Sincere condoloante familiei.
    Dumnezeu sa-l odihneasca.