Redactor

Centenar Charles Aznavour: Un disc inedit

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page
Share

Pe 22 mai 2024, ziua de naștere a lui Charles Aznavour, un album, editat de Deutsche Grammophon,  va reprezenta un cadou unic și inedit, cu cele mai cunoscute și preferate compoziții ale celui sărbătorit, cu prilejul centenarului nașterii sale.

Piesele muzicale selectate vor fi interpretate de către Orchestra Simfonică de Stat a Armeniei, sub bagheta dirijorului ei principal și director artistic.

„Este o mare răspundere pentru mine să-l prezint pe compozitorul armean Charles Aznavour la Deutsche Grammophon. Este o mare realizare pentru arta noastră și moștenirea lui Aznavour, căci noi prezentăm un artist de care suntem foarte mândri. Charles Aznavour este  armean, compozitor și autor care a motivat generații. Acest proiect a adunat persoane care împărtășesc aceleași idei. Sunt recunoscător Fondului armean «Hayasdan» și Băncii Akba, care au susținut inițiativa într-un timp foarte scurt, chiar aveam nevoie și datorită acestui proiect, vom avea un produs de calitate internațională”, a declarat maestrul Sergey Smbatyan.

În imagine: Sergey Smbatyan în mijlocul reprezentanților Fondului armean  „Hayasdan” și Băncii Akba din Erevan.

Madeleine Karacașian

Leviathan.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *