Redactor

” Frumusețea sănătății fizice și spirituale”

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page
Share

Să primești primăvara cu bucurie în suflet e o binecuvântare, să înveți să trăiești sănătos și să te bucuri de viață e o artă.

Duminică, 17martie, în cadrul Cercului de Comunicare “Wiliam Saroyan”, la Uniunea Armenilor din Romania – Sucursala Bacău, a avut loc evenimentul “Frumusețea sănătății fizice și spirituale”.
În contextul stării de bine determinat de soarele primăverii, invitatele Mirela Berza – profesor și Simona -Ioana Mardare – medic, au vorbit despre frumusețea sănătății fizice și spirituale, despre regulile de bază ale unui stil de viață sănătos, despre frumusețea comunităților și a relațiilor de calitate.
Corpul este cea mai bună oglindă a sufletului și dacă ești într-o stare fizică excelentă nu înseamnă că ai atins doar una dintre bazele unui corp sănătos, ci ai cimentat și bazele unei activități intelectuale și creative.
Un plus de emoție a fost adus de către distinsele doamne Kalmuski Ozana – pian, Angela Sipoș, muzică,
SElena Cristina – poezie, expoziție de pictură, muzică, momente artistice susținute în prezența celor invitați, a publicului minunat, membrii ai comunității armenenești din Bacău, cât și a membrilor simpatizanți.

Mulțumim Uniunii Armenilor din Romania – Sucursala Bacău, președintelui Vasile Agop pentru găzduire și ospitalitate, doamnei Agop Georgeta, Casa Armenească, mereu cu ușile deschise, primitoare și caldă!

Cristina Elena Stoica,

colaborator ocazional, membru al U.A.R- Sucursala Bacău

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *