Arhiepiscopia Armeana

Mesajul de felicitare al Preasfințitului Episcop Datev Hagopian, Întâistătător al Eparhiei Armene din România, Locțiitorul Eparhiei Armene din Bulgaria, delegatul patriarhal pentru țările balcanice cu prilejul zilei de 8 Martie

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page
Share

Stimate doamne și domnișoare,

Din Catedrala Arhiepiscopală ,,Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil” din București vă felicităm și vă transmitem binecuvântarea noastră cu prilejul zilei de 8 Martie.

Vă dorim, ca aceste zile de primăvară să vă aducă împlinirea viselor alături de cei dragi, să aveți multă sănătate, fericire, iubire și un zâmbet inepuizabil.

Dumnezeu să binecuvânteze vouă și familiile voastre, astfel încât să fiți mereu înconjurate de oameni dragi, să fiți iubite și apreciate.

Biroul de presă al Arhiepiscopiei Armene din România

One Response to Mesajul de felicitare al Preasfințitului Episcop Datev Hagopian, Întâistătător al Eparhiei Armene din România, Locțiitorul Eparhiei Armene din Bulgaria, delegatul patriarhal pentru țările balcanice cu prilejul zilei de 8 Martie

  1. Gurau Arsaluis March 9, 2024 at 12:47 pm

    Multumim cu reverenta P.S.S. parintelui Episcop Datev Hagopian pentru binecuvantare si felicitari, precum si pentru urarile de sanatate, iubire si fericire, adresate tuturor doamnelor si domnisoarelor cu ocazia Zilei de 8, Martie in prag de primavara. Fie ca Domnul Dumnezeu sa implineasca visurile noastre ale tuturor armenilor, de libertate, pace, unitate si buna intelegere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *