Redactor

Întâlnirea Ambasadorului Tigran Galstyan cu Prim-Ministrul României, Marcel Ciolacu

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page
Share

Pe 4 martie, Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Armenia în România, Tigran Galstyan a avut o întrevedere cu Prim-Ministrul României, Marcel Ciolacu.

Șeful Guvernului României l-a felicitat pe Ambasadorul Republicii Armenia pentru preluarea mandatului, urându-i succes în misiunea sa.

În cadrul întâlnirii au fost evidențiate consolidarea și aprofundarea în continuare a relațiilor interstatale în acord cu istoria bogată a relațiilor de prietenie dintre popoarele armean și român, precum și activarea dialogului politic la toate nivelurile.

Părțile au făcut schimb de idei referitoare la aprofundarea legăturilor economice dintre cele două țări, cooperarea strânsă în cadrul parteneriatului Armenia-UE, precum și la implementarea programelor regionale de comunicare și interconectivitate.

A fost discutat, de asemenea, procesul de interacțiune dintre Republica Armenia și instituțiile statului român în domeniile de interes bilateral și posibilele noi direcții de cooperare.

S-au făcut referiri la provocările de securitate și umanitare din Caucazul de Sud și în regiunea Mării Negre și la eforturile depuse pentru soluționarea acestora.

romania.mfa.am

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *