Mihai Stepan Cazazian

FORMIDABLE AZNAVOUR!

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page
Share

Produs de Directo Prod, reprezentat de creatorul său Gil Marsalla (producător și regizor), „Formidabil! Aznavour” ( creat în 2016), aduce un omagiu lui Charles Aznavour cu ocazia împlinirii a 100 de ani de la nașterea sa. Spectacolele care vor călători pe drumurile Franței (Pegomas și Orly), Europei (Lisabona) și Statelor Unite ( Washington și New York) ne vor readuce atmosfera străzilor Parisului din vremea La Bohème.

O retrospectivă a carierei incredibile a lui Charles Aznavour povestită prin cele mai de succes cântece ale sale. Titluri care au traversat generații și fac acum parte din moștenirea muzicală franceză, recunoscută în întreaga lume.

O altă serie de spectacole, intitulate „Aznavour 100 de ani”, vor avea loc la Nisa pe 6 aprilie, la Montreal ( Canada), pe 22 mai – de ziua lui Charles și trei zile mai târziu, la sala Le Grand Rex din Paris. Compozitorul Jules Grison va fi susținut de orchestrele simfonice din Nisa, Montreal și Colonne din Paris, aranjamentul orchestral fiind realizat de Nobuyuki Nakajima.

Cel mai frumos omagiu adus vreodată carierei excepționale a marelui Charles, totul cu acordul artistului!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *