Redactor

Vartananţ şi 8 Martie la Constanţa

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page
Share

 

 

După marea sărbătoare de Vartanantz ,când după slujba oficiată de părintele nostru, cu foarte mult har, la biserică, a avut loc o petrecere la sediul Uniunii, ca de obicei numai între bărbaţi, şi aceasta probabil, luând in considerare semnificaţia religioasă a acestei mari sărbători.  Ei bine,  după sărbătoarea domnilor noştrii, am simţit că ar trebui şi noi, doamnele să petrecem. Deşi se spune că această zi de 8 Martie este o sărbătoare comunistă, totuşi mărturisesc că eu personal mă simt bine în această zi.  Salut venirea primăverii, mă simt eliberată într-un fel de stresul cotidian, este sărbătoare.

Această zi minunată, a fost pregătită cu multă minuţiozitate, de Comitetul nostru de femei, coordonat de Dna Madlen Diradurian. Noi am dorit să ne întâlnim la un restaurant micuţ şi elegant. Am participat 32 de persoane şi sincer,  ne-am simţit răsfăţate. Am fost plăcut surprinse cu plăcute cadouri din partea domnilor din cadrul Comitetului Director cărora le mulţumim pe această cale.

Meniul a fost excelent ca de altfel şi desertul.  Muzica a fost bună, de dans, deci după cum intuiţi probabil, am şi dansat. Repet totul a fost minunat şi mă bucur că am lăsat de-o parte iarna, care anul acesta ne-a cam necăjit şi că iar avem parte de culorile minunate ale primăverii, că natura a reinviat.  Tuturor doamnelor, şi nu numai lor, le urez să aibă o primavara minunată cu multe bucurii şi împliniri.

 Carmen Dropol